Thema Coronavirus Van Benthem & Keulen

Coronavirus (COVID-19)

Wat is de impact op uw organisatie?

Het coronavirus (COVID-19) heeft niet alleen een onwerkelijke impact op de gezondheid en de bewegingsruimte van de wereldwijde bevolking maar ook verstrekkende gevolgen voor de economie. Ondernemingen, instellingen, overheden en particulieren worden geconfronteerd met een veelheid aan vragen en onzekerheden, ook op juridisch gebied.

Welke maatregelen kan uw organisatie nu al treffen om de ontstane problemen het hoofd te bieden? Op welke steunmaatregelen kan uw organisatie een beroep doen? Wat kan u doen als uw contractspartij zijn verplichtingen niet meer kan nakomen of andersom? Kan uw organisatie worden geherstructureerd om erger te voorkomen? Veel van de antwoorden op uw (juridische) vragen vindt u terug op deze speciale themapagina. 

Wat kan Van Benthem & Keulen voor u betekenen?

Van Benthem & Keulen helpt u graag zo goed mogelijk door deze coronacrisis heen. Om u te helpen hebben wij hebben een multidisciplinair corona team samengesteld bestaande uit specialisten voor specifieke onderwerpen, zoals arbeid, commerciële contracten & litigation, corporate, herstructurering
en zorg. Zij hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden verzameld en die vindt u terug op de diverse pagina’s rond het coronavirus. Daarnaast geven zij ook praktische tips. De pagina’s worden continu geactualiseerd. Zo heeft u altijd de meest recente informatie tot uw beschikking. Heeft u meer vragen? Juist nu zien wij dat de onderwerpen die spelen expertises overstijgen en een multidisciplinaire aanpak vragen. Daar kunnen wij u bij helpen. Onze juridische professionals staan voor u klaar.