Wij maken legal Notariaat Ondernemingsrecht
concreet

Notariaat Ondernemingsrecht

Ondernemingen en instellingen zien zich geconfronteerd met een toenemende regeldruk, bijvoorbeeld als het gaat om de sectorale governance codes en aanverwante regelgeving. Zijn uw statuten en reglementen wel optimaal ingericht om uw doelstellingen te bereiken? Is uw governance optimaal georganiseerd? En bent u wel voldoende toegerust voor uw transitie of overname?

Onze aanpak

Wij verdiepen ons in uw instelling of bedrijf en vertalen abstracte juridische vragen naar concrete oplossingen. Onze ervaren (kandidaat-)notarissen zijn gespecialiseerd in het brede notariële ondernemingsrecht. Binnen al onze expertise bedienen wij nationale en internationale cliënten, variërend van commerciële partijen tot non-profitinstellingen. Wij zijn geen traditioneel kantoor dat alleen akten passeert: wij denken met u mee, in elk stadium.

Onze specialisten verdiepen zich in uw branche en hebben ieder een eigen focusgebied, zo krijgt u altijd het beste advies en een optimaal eindresultaat.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Het opzetten van juridische structuren
  • De inrichting van governance
  • Het opzetten of beëindigen van samenwerkingsverbanden en joint ventures
  • De implementatie van governance codes
  • (Grensoverschrijdende) juridische fusie, splitsing of omzetting
  • Transitietrajecten
  • Overnames

We werken regelmatig in multidisciplinaire teams samen met advocaten uit onze andere expertisegebieden.

Voor wie werken wij?

Onze (kandidaat-)notarissen adviseren en begeleiden nationale en internationale ondernemingen, semipublieke instellingen, (branche-)verenigingen, overheden, goede doelen, anbi’s, coöperaties en familiebedrijven.

Gerelateerd