Van Benthem & Keulen

Over ons

Van Benthem & Keulen is een ambitieus en innovatief kantoor in advocatuur en notariaat. Wij zijn gevestigd in Utrecht, hebben 90 juridische professionals in dienst en behoren tot de top 20 grootste kantoren van Nederland.

Ons kantoor richt zich op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en we hebben een sterke aanwezigheid in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation.

Wat ons kenmerkt? Wij zijn transparant, pragmatisch en oplossingsgericht.  Wij zijn die meedenkende partner die eerst goed naar u luistert, dan doorvraagt en pas daarna adviseert. Waarom? Omdat wij geloven dat legal meer is dan juridische expertise alleen.

Van Benthem & Keulen: Wij maken legal. 

Dagelijks Bestuur

Raad van Advies

Met onze Raad van Advies bespreken wij regelmatig hoe wij onze juridische dienstverlening nóg beter kunnen laten aansluiten bij de wensen van onze cliënten. De Raad van Advies bestaat uit acht General Counsel afkomstig van grote ondernemingen, aangevuld met Meindert Flikkema en Ivar Timmer. Meindert Flikkema is verbonden aan de faculteit Management & Organisation van de VU en is gepromoveerd op ‘diensteninnovatie’. Ivar Timmer is associate professor Legal Management aan de Hogeschool van Amsterdam, researcher Legal Management aan de Amsterdam University of Applied Sciences en co-founder van de Legal Tech Alliance Dutch UAS. Daarnaast is Ivar auteur en mede-auteur van diverse boeken, waaronder 'Databeheer en legal tech, een inleiding voor het hoger juridisch onderwijs'.

Ook hebben wij een CFO Advisory Board en diverse Raden van Advies op sectorniveau. Onze Raden van Advies en de CFO board zijn kritische sparringpartners en dragen ideeën aan met als gemeenschappelijke doel het innoveren van onze dienstverlening.

Wij maken legal

Corporate brochure

Wilt u meer weten over Van Benthem & Keulen, onze expertises en onze dienstverlening? Bent u benieuwd naar hoe wij dagelijks met ruim 160 medewerkers invulling geven aan legal? 

Download dan onze corporate brochure.