Wij maken legal Notariaat Commercieel Vastgoed
teamwork

Notariaat Commercieel Vastgoed

Vastgoed is dynamisch bezit: daar zorgen de maatschappelijke ontwikkelingen en de continu wijzigende regelgeving wel voor. Onder meer de plannen van het kabinet, de hogere rente en de aanhoudende onzekerheden op de financiële markten leveren druk op rendement. Het beleggen in vastgoed is en blijft hierdoor onderhevig aan aandacht. Welke kansen en mogelijkheden zijn er en met welke juridische kaders heeft u te maken?

Onze aanpak

Het team Commercieel Vastgoed Notariaat bestaat uit een notaris, kandidaat-notarissen en ondersteuning met een juridische achtergrond. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het commercieel vastgoed en bedienen zowel nationale als internationale cliënten.

Onze advisering is gefundeerd op onze jarenlange ervaring en diepgaande commerciële en juridische specialistische kennis van de vastgoedmarkt. Ons werk strekt zich uit van de beginfase waarbij een cliënt geïnteresseerd is in de aankoop of verkoop van een locatie tot en met de daadwerkelijke juridische overdracht.

Onze meerwaarde? Wij begeleiden en adviseren u tijdens het hele proces. Daarnaast zijn wij gewend om samen te werken met andere adviseurs en advocaten op het gebied van onder andere Commercieel Vastgoed en Banking & Finance, zowel binnen ons kantoor als daarbuiten. Teamwork is de sleutel tot succes en ons doel is het behalen van een zo optimaal mogelijk resultaat en het beste advies voor onze cliënten.

Naast specialistische juridische expertise hebben onze specialisten uitgebreide kennis van de omzet- en overdrachtsbelastingsystematiek van een vastgoedtransactie.

Wat ons team en onze dienstverlening kenmerkt? Wij zijn bereikbaar, proactief en doel gedreven. We adresseren de essentie van problemen en bieden hier een oplossing voor, maar geven u ook aan waar de grens ligt. Dat is onze sleutel voor succes voor u als onze cliënt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • De begeleiding van vastgoedtransacties
  • De herontwikkeling van vastgoed
  • De herfinanciering van vastgoedportefeuilles

Voor wie werken wij?

  • Vastgoedeigenaren met grote vastgoedportefeuilles
  • Cliënten met een sterke grote focus op distressed real estate
  • Logistieke buitenlandse partijen
  • Projectontwikkelaars
  • Investeerders in groene energie.