Expertise Notariaat Vastgoed VBK
Wij maken legal Notariaat Vastgoed
teamwork

Notariaat Vastgoed

Vastgoed is geen rustig bezit: daar zorgen de nooit aflatende maatschappelijke ontwikkelingen en de altijd wijzigende regelgeving wel voor. De historisch lage rente en de aanhoudende onzekerheden op de financiële markten leveren druk op rendement. Het beleggen in vastgoed is een mogelijkheid om dat rendement op langere termijn veilig te stellen. Welke kansen en mogelijkheden zijn er en met welke juridische kaders heeft u te maken?

Onze aanpak

Het team Vastgoed Notariaat bestaat uit juristen en ondersteuning. Wij zijn gespecialiseerd in alle aspecten van het commercieel vastgoed en bedienen zowel nationale als internationale cliënten.

Onze advisering is gefundeerd op onze diepgaande commerciële en juridische kennis van de vastgoedmarkt. Ons werk strekt zich uit van de beginfase van de transactie tot en met de daadwerkelijke afwikkeling hiervan.

Tijdens het hele proces denken en werken wij mee met cliënten en eventuele adviseurs. Teamwork is de sleutel tot succes. Ons doel is het behalen van een zo optimaal mogelijk resultaat. Onze specialisten werken regelmatig samen met advocaten en juristen afkomstig uit andere projectgroepen. Zij vullen vanuit hun expertise, bijvoorbeeld vanuit Commercieel Vastgoed of Banking & Finance, waar nodig onze advisering aan. Zo kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies.

Naast juridische aandachtspunten genieten onze specialisten kennis van omzet- en overdrachtsbelastingsystematiek van iedere vastgoed transactie. De kracht van onze dienstverlening is proactief en doel gedreven. We adresseren de essentie van problemen en bieden hier een oplossing voor. Dat is onze sleutel voor succes voor u als onze cliënt.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • De begeleiding van vastgoedtransacties
  • De herontwikkeling van vastgoed
  • De herfinanciering van vastgoedportefeuilles

Voor wie werken wij?

  • Vastgoedeigenaren met grote vastgoedportefeuilles
  • Cliënten met een sterke grote focus op distressed real estate
  • Logistieke buitenlandse partijen
  • Projectontwikkelaars 
  • Investeerders in groene energie.