Wij
maken
legal
persoonlijk

Een toekomst bij Van Benthem & Keulen

Werken bij Van Benthem & Keulen? Dat betekent werken in een omgeving waarin de cliënt centraal staat, je op topniveau werkt en waar veel aandacht is voor ontwikkeling, goede persoonlijke verhoudingen en samenwerking. Bij Van Benthem & Keulen werk je aan uitdagende zaken. Daarbij lever je samen met jouw collega’s topkwaliteit op de Van Benthem & Keulen manier: juridische expertise op maat, vertaald naar pragmatische en innovatieve oplossingen voor onze cliënten.

Wij maken legal uitdagend

Van Benthem & Keulen heeft een eigen VBK Academy. Iedere juridische professional bij Van Benthem & Keulen neemt deel aan een met zorg ontwikkeld en permanent opleidingsprogramma. Een programma dat is ontwikkeld op basis van de dienstverlening die cliënten van ons verwachten en wij aan onze cliënten willen bieden en is afgestemd op jouw specifieke leerbehoefte passend bij waar jij je op dat moment in je carrière bevindt. Hoe wij dit vormgeven? Lees hier meer over de VBK Academy.

Voor onze professionals op de secretariaten is tevens een professioneel maatwerkprogramma beschikbaar. Zie het opleidingsprogramma praktijkondersteuning.   

Wij maken legal persoonlijk

Wij bieden een goede, fijne en gezonde werkomgeving. Er is alle ruimte om je eigen carrière pad te bepalen en we hebben oog voor de juiste work-life balance. Onze mensen vormen een hechte groep en werken prettig samen. Wij geloven in persoonlijk contact en samenwerking. Waarom? Als je elkaar goed kent, kan je het beste in elkaar naar boven halen. Naast het vakinhoudelijke deel is er volop gelegenheid voor sociale en sportieve activiteiten die maken dat de onderlinge banden hecht worden gesmeed.

Wij maken legal 3.0

Wij geloven dat legal meer is dan juridische expertise alleen! De juridische markt verandert en Legal Tech en business worden steeds meer geïntegreerd. Dat vraagt wat van onze mensen. Naast inhoudelijke kennis is diepgaande kennis van het werkveld van de cliënt minstens zo belangrijk. Bij van Benthem & Keulen staat persoonlijk contact met cliënten centraal. Juist door onze cliënten te kennen en continu met ze in gesprek te zijn, spelen wij in op hun wensen en behoeften. Dat is wat wij doen en altijd gedaan hebben. Zo hebben wij ons serviceconcept vanDienst geïntroduceerd, hebben onze advocaten de VBK Transitieapp en de Ligitation Valuator ontwikkeld en is in januari 2020 onze tweewekelijkse podcast Licht op Legal geïntroduceerd. Help jij ons mee te blijven innoveren?

 

Onze medewerkers aan het woord

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken bij Van Benthem & Keulen? Wat onze medewerkers drijft in legal, waarom zij graag bij ons kantoor werken en waar zij trots op zijn naast hun werk?

Onze collega's vertellen kort hun verhaal: Advocatuur, Notariaat, Support.

 

Professionals

Heb jij al ervaring in de advocatuur of het notariaat en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Ben jij als niet juridisch professional gewend om topkwaliteit af te leveren in jouw vakgebied en klaar voor een volgende stap? Klik dan op onderstaande button voor al onze vacatures op (niet) juridisch gebied of neem contact op met Lennard Moers, corporate recruiter. 

Onze vacatures

Studenten

Ben jij student en wil jij weten hoe het is om te werken in de advocatuur of het notariaat? Op verschillende manieren bieden wij jou de mogelijkheid om met ons kennis te maken. Zo bieden wij stagemogelijkheden en organiseren wij diverse activiteiten. Wil je meer weten, klik dan hier

Podcast Licht op legal

Licht op Legal is onze tweewekelijkse juridische podcast met updates, do’s en don’ts en praktijkverhalen over dé juridische thema’s van dit moment. Binnen 15 minuten praten onze experts u bij over de actuele ontwikkelingen binnen het juridisch domein: no-nonsense, helder, praktisch en gericht op úw praktijk. Benieuwd?