Het veilig verzenden van e-mails en uitwisselen van bestanden via Zivver

Van Benthem & Keulen maakt voor het verzenden van grote bestanden gebruik van Zivver. Daarnaast gebruiken wij Zivver om mailberichten met vertrouwelijke en privacygevoelige informatie volgens de modernste beveiliging te versturen.

Hoe werkt Zivver?

Als een mailbericht via Zivver wordt verstuurd, dan versleutelt het systeem dit bericht. Het bericht en eventuele bijlage(n) worden op een veilige server bewaard. Als beoogd ontvanger, ontvangt u een bericht dat er een e-mail voor u is. U kunt de e-mail van de Zivver server ophalen, maar u moet zich daarbij identificeren met een code. Dit maakt dat niemand anders dan u toegang heeft tot het bericht.

Een bericht openen dat via Zivver is verstuurd

Als u een mailbericht van ons ontvangt via Zivver, klik dan in de notificatie op de blauwe link met de tekst ‘Klik voor bericht’. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van Zivver. Hier moet u een toegangscode of sms-code invoeren.

Bericht openen met een toegangscode

U heeft een beveiligd bericht ontvangen. Wij willen er zeker van zijn dat alleen u het bericht kunt lezen. Onze medewerker heeft daarom via de post, telefonisch of persoonlijk een toegangscode aan u doorgegeven. Klik op 'Klik voor bericht' en vul hier de toegangscode in. U kunt het bericht nu lezen. Als u voorafgaand aan het bericht geen toegangscode heeft ontvangen, klik dan in het bericht op de link ‘Ik weet mijn toegangscode niet’ of neem contact op met onze medewerker, de afzender van het bericht.

Bericht openen met een sms-code

U heeft een bericht ontvangen dat beveiligd is met een SMS-code. Klik op ‘Klik voor bericht’ en daarna op ‘SMS sturen’. Vul de code in die u op uw telefoon ontvangt. U kunt het bericht nu lezen. Heeft u geen sms met code ontvangen? Neem dan contact op met onze medewerker, de afzender van het bericht. Voor het beveiligen van een bericht met een SMS-code is het van belang dat onze medewerker(s) over uw juiste mobiele nummer beschikt.

Reageren op een mailbericht dat via Zivver is verstuurd

Het bericht dat via Zivver is verstuurd, leest u op een beveiligde webpagina. Als u beveiligd op het bericht wilt reageren, dan kan dat op deze beveiligde webpagina. Klik op de knop 'Beantwoorden'. In het antwoordveld kunt u direct uw reactie typen. Met de paperclip-knop kunt u eventueel ook een bijlage aan het bericht toevoegen. Door op de verzendknop te klikken, verstuurt u uw reactie.  Wanneer onze medewerker op uw bericht  reageert, ontvangt u weer een notificatie per e-mail.

Het doorgeven van wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer

Om veilig met u te kunnen blijven mailen en bestanden uit te kunnen wisselen, is het van belang dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft.

Vragen over een ontvangen bericht

Hebt u vragen over een ontvangen mailbericht of kunt u het ontvangen bericht niet openen? Neem dan contact op met onze medewerker, de afzender van het bericht of uw accountmanager. Voor de contactgegevens van onze medewerkers verwijzen wij u graag naar onze website, www.vbk.nl/specialisten.

Vragen over Zivver

Heeft u vragen over Zivver of wilt u zelf een gratis Zivver-account aanmaken zodat u geen wachtwoord of sms-code meer hoeft te gebruiken wanneer u een mailbericht van ons ontvangt? Neem dan contact op met Zivver via: [email protected]. Meer weten over Zivver? Kijk dan op https://www.Zivver.com/nl/.

Start een veilig bericht via Zivver

Wilt u één van onze medewerkers een bestand of mailbericht toezenden via Zivver? Klik dan op onderstaande button.

start veilig bericht