Licht op Legal: Onvoorziene omstandigheden: Waar moet u op letten en wat kunt u doen?

14-12-2021

Dit is aflevering 50 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Joris den Hartog, advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution bij Van Benthem & Keulen, in op onvoorziene omstandigheden.

Door de coronapandemie en de huidige stijging van grondstofprijzen en (bouw)materialen is het leerstuk van onvoorziene omstandigheden actueler dan ooit. Wanneer is een omstandigheid onvoorzien en waar moet u op letten? In deze podcast gaat Joris in op de mogelijkheden om een contract open te breken wegens onvoorziene omstandigheden. Daarnaast bespreekt hij enkele punten waar u in dit verband rekening mee kunt houden als u een contract sluit.

Wilt u meer informatie over onvoorziene omstandigheden? Neem dan contact op met Joris den Hartog of lees zijn boek “Onvoorziene omstandigheden pre- en post-corona” dat afgelopen november is gepubliceerd. Wij hebben een beperkt aantal boeken beschikbaar. Indien u interesse heeft in het boek, stuurt u dan een e-mail aan [email protected]. U kunt het boek ook bestellen via Celsus juridische uitgeverij.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)