Meesterdagen 2024 - Hamburg

Het is weer zover! Na de succesvolle Meesterdagen in Berlijn is het tijd om een nieuwe reis te maken. Ben jij eind Bachelor- of begin Masterstudent? Na jaren studeren benieuwd naar de praktijk? Wil jij ons kantoor op een uitdagende manier leren kennen? Dan zijn de Meesterdagen bij Van Benthem & Keulen iets voor jou!

Programma

Zet de Meesterdagen van 16 tot en met 18 mei 2024 alvast in hoofdletters in je agenda! Na de introductie bij ons op kantoor in Utrecht gaan we met de trein naar Hamburg. Daar werk je samen met vijf advocaten van Van Benthem & Keulen drie dagen lang aan een uitdagend en inhoudelijk juridisch programma. Er is ook tijd om de stad te leren kennen tijdens een bezoek aan onder andere de bekende haven. Verder is er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en op een informele manier met de recruiters en advocaten van Van Benthem & Keulen kennis te maken.

Inschrijven Meesterdagen

Inschrijven voor de Meesterdagen is vanaf nu mogelijk! Aanmelden voor de Meesterdagen 2024 kan via de aanmeldbutton. Dit kan tot en met 22 maart 2024. Wil je meer weten over de Meesterdagen? Neem contact op met Stella door haar een e-mail te sturen op [email protected] of door haar te bellen op 06-38 77 12 33.