iura actua online Arbeid & Pensioen

Tijdens iura actua online Arbeid & Pensioen op donderdag 30 mei 2024 praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht en gaan wij dieper in op specifieke onderwerpen die op dat moment spelen: een unieke en laagdrempelige manier om uw (vak)kennis op peil te houden. 

Als eerste zullen wij ingaan op het ontslag op staande voet. Welke mogelijkheden zijn er en wat zijn de risico’s? Daarna geven wij aan de hand van recente rechtspraak en mogelijke nieuwe wetgeving een update over het concurrentiebeding.   
Tot slot zullen wij de actualiteiten bespreken, zoals de stand van zaken rondom de drie wetsvoorstellen die de Minister wil indienen om te zorgen voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt (zzp, flex en 2e ziektejaar). Verder bespreken wij zoals gebruikelijk belangrijke ontwikkelingen in de rechtspraak.  

Het programma van iura actua Arbeid & Pensioen ziet er als volgt uit:

14:00 uur  Ontslag op staande voet: do's and don'ts, door Nino Solisa 
14:45 uur  Ontwikkelingen rondom het concurrentiebeding, door Priscilla de Leede
15:15 uur  Pauze
15.25 uur  Actualiteiten rechtspraak en nieuwe wetgeving, door Anne Haverkort 
16.10 uur  Afsluiting en einde 

Wilt u deelnemen aan iura actua online Arbeid & Pensioen? Schrijft u zich dan in via de aanmeldbutton. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. 

Dit webinar is exclusief voor bedrijfsjuristen, general counsel en in-house advocaten. Deelname aan dit webinar is kosteloos.