Wij maken legal Corporate Advies
no nonsense

Corporate Advies

Governance en compliance worden steeds belangrijker. Ondernemingen en instellingen blijven altijd in beweging. Deze voortdurende veranderlijkheid vraagt om een groot aanpassingsvermogen, met name wanneer het gaat over de juridische structuur van een organisatie. Bent u in staat om steeds te voldoen aan de te stellen eisen?

Onze aanpak

Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen van het team Corporate Advies adviseren ondernemingen en instellingen over governance vraagstukken. Het gaat vaak over de inrichting van concernstructuren, over besluitvorming en vertegenwoordiging. Wij fungeren als pragmatisch klankbord voor bestuurders, commissarissen en bedrijfsjuristen en hanteren een no nonsense aanpak. Door snel richting te geven met inachtneming van de steeds veranderende wet- en regelgeving bewijzen wij onze toegevoegde waarde.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Complexe transitieprocessen vereisen bovendien vaak een multidisciplinaire en/of internationale aanpak. Wij schakelen makkelijk met de andere disciplines binnen Van Benthem & Keulen of met de vooraanstaande partnerkantoren uit ons internationale netwerk.

Voor wie werken wij?

Wij adviseren nationale en internationale ondernemingen en instellingen, aandeelhouders, bestuurders en (raden van) commissarissen.

Recente zaken Corporate Advies

  • De begeleiding van een grote dienstverlener in de procesindustrie bij de implementatie van het structuurregime
  • De begeleiding van een fusie van een aantal grote verenigingen
  • De begeleiding van de transitie van een nationale organisatie op het gebied van wetenschappelijk onderzoek