Juliette Wareman
Advocaat Corporate / M&A

Juliette Wareman

Advocaat Corporate / M&A

Juliette Wareman is sinds augustus 2014 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. 

Wat Juliette onderscheidt als advocaat is dat zij graag meedenkt met bedrijven om conflicten te voorkomen. Zij zal waar nodig de belangen van cliënten met verve in rechte verdedigen. Juliette heeft een kritische juridische blik die zij graag inzet om een praktische oplossing te bereiken.

Specialismen

  • Procederen binnen het vennootschapsrecht
  • Procederen bij de Ondernemingskamer
  • Aandeelhoudersovereenkomsten
  • (onderhandelingen over) Personenvennootschappen

Meer over Juliette Wareman

Juliette volgde de Master Privaatrecht en het honeursprogramma ‘Excellent mastertracé’ aan de Universiteit Utrecht. Ook heeft Juliette de specialisatieopleiding vennootschapsrecht gevolgd.

Juliette heeft van november 2015 tot en met november 2017 zitting genomen in het bestuur van de Jonge Balie Midden-Nederland, in het jaar 2016/2017 als voorzitter van de vereniging.

Juliette is actief lid van de Vereniging Corporate Litigation. Daarnaast is zij lid van de redactie van OR-updates en van de redactie Juridisch up to Date en publiceert regelmatig over onderwerpen in het vennootschapsrecht.

Juliette heeft samen met Erik van Emden het boek “De door de Ondernemingskamer benoemde tijdelijk beheerder van aandelen” geschreven.