Van Benthem & Keulen benoemt vier nieuwe salary partners

15-01-2019

Per 1 januari 2019 zijn Jan Brölmann, Robin van Driel, Mariska Nijenhof-Wolters en Martijn van Steensel benoemd tot salary partner. 

Jan Brölmann (1984) is werkzaam binnen de praktijkgroep Information Technology en is gespecialiseerd in IT en intellectueel eigendomsrecht. Jan adviseert en procedeert regelmatig over complexe (grensoverschrijdende) technologie-contracten, privacy compliance, platforms, e-commerce en de toepassing van nieuwe technologieën zoals blockchain, Internet of Things en Artificial Intelligence. De praktijkgroep Information Technology groeit sterk en bestaat inmiddels uit vijf advocaten waarvan twee partners.

Robin van Driel (1978) geeft leiding aan de transactiepraktijk van de Banking & Finance sectie. Hij houdt zich met name bezig met financieringen en (financiële) herstructureringen en beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van acquisitie-, asset-, vastgoed- en algemene bedrijfsfinancieringen.

Mariska Nijenhof-Wolters (1983) is werkzaam in het team Commercial Contracting & Dispute Resolution, is gespecialiseerd op het gebied van het commerciële contractenrecht. Zij richt zich met name op agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten. Daarnaast is Mariska voorzitter van het sectorteam Retail binnen Van Benthem & Keulen.

Martijn van Steensel (1982) maakt deel uit van de sectie notarieel ondernemingsrecht en richt zich daarbij met name op de profit sector. In dat kader begeleidt hij middelgrote en grote ondernemingen bij onder meer governance vraagstukken, herstructureringen en transacties. Daarnaast heeft hij een bijzondere focus op de vormgeving van de statuten van en governance binnen commerciële verenigingen, coöperaties, onderlinge waarborgmaatschappijen en stichtingen (in het bijzonder stichtingen met een fiduciaire rol).

Specialist(en)