Walter Engelhart Advocaat | Partner Aanbestedingsrecht VBK
Walter Engelhart Advocaat | Partner Aanbestedingsrecht VBK
Walter Engelhart
Advocaat | Partner Aanbestedingsrecht

Walter Engelhart

Advocaat | Partner Aanbestedingsrecht

Walter Engelhart is sinds 1999 als advocaat werkzaam bij van Benthem & Keulen. De afgelopen 20 jaar heeft Walter zich gespecialiseerd in aanbestedingsrecht. Daarnaast heeft hij veel kennis van en ervaring met het contractenrecht. Sinds 2010 is Walter partner en geeft hij leiding aan het team Aanbestedingsrecht.

Wat Walter onderscheidt als advocaat is dat hij het verlenen van service steeds voorop stelt en op die manier duurzame relaties met zijn cliënten realiseert. Een kernkwaliteit van Walter is het vermogen om ingewikkelde zaken simpel uit te leggen.

Walter adviseert en begeleidt cliënten in vraagstukken binnen het aanbestedingsrecht en/of het contractenrecht. Waar dat nodig is, zet hij zijn expertise en brede ervaring met procederen in.

De cliënten van Walter zijn naast overheden en semi-overheden ook ondernemingen in de sectoren dienstverlening, productie industrie en de bouw.

Specialismen

  • Aanbestedingsrecht
  • Contractenrecht

Meer over Walter Engelhart

Walter geeft met regelmaat presentaties en workshops en spreekt op seminars en andere bijeenkomsten over onderwerpen op het gebied van het aanbestedingsrecht.

Walter treedt op als gespreksleider intervisie en is opgenomen in het 'Register gespreksleiders Intervisie' van de Nederlandse Orde van Advocaten. 

Walter is bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA).