Rinke Dulack
Advocaat Herstructurering & Insolventie

Rinke Dulack

Advocaat Herstructurering & Insolventie

Rinke Dulack is sinds 1983 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Herstructurering & Insolventie.

Rinke werkt al lange tijd in de advocatuur. Voordien was hij kort werkzaam bij de juridische dienst van de Europese Commissie in Brussel en bij Shell. Binnen Shell was hij werkzaam bij de NAM in Den Haag en in Assen.

Specialismen

  • Faillissementen en surseances
  • Advies aan cli├źnten bij vraagstukken op het gebied van het insolventierecht

Faillissementen

Overzicht alle faillissementen

Meer over Rinke Dulack

Rinke volgde de opleiding Rechten aan de Rijksuniversiteit Utrecht en behaalde zijn diploma in het jaar 1979. Ook heeft Rinke zijn deelstudie aan het Utrechts Conservatorium succesvol afgerond.

Rinke is lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) en INSOL Europe, hij is docent bij CPO en SSR op het gebied van Faillissementsrecht en maakt deel uit van de Raad van Discipline Arnhem-Leeuwarden. Eerder was Rinke voorzitter van de Toetsingscommissie van INSOLAD.

Rinke is ook actief geweest in de Orde van Advocaten en was Deken van de Orde van Advocaten in het arrondissement Utrecht. In die periode is hij ook geïnteresseerd geraakt in het tuchtrecht, waaronder het tuchtrecht voor curatoren.