Van Benthem & Keulen begeleidt Securitas met de overname van Alphatron

29-03-2018

Een team onder leiding van Sander Marges en Jacqueline Broeren-Berns heeft Securitas Nederland B.V. begeleid bij de overname van Alphatron Security Systems B.V. Dit team bestond verder uit Mariël Vrielink, Martijn van Steensel (beiden verantwoordelijk voor de notariële werkzaamheden), Birgit Besseler en Rebin Koudijs. De overname is deze maand afgerond. Van Benthem& Keulen heeft Securitas onder meer geassisteerd bij het uitvoeren van het due diligence onderzoek en het opstellen van de transactiedocumentatie.

Securitas biedt integrale veiligheidsoplossingen aan. Alphatron is marktleider in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossingen zoals camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen. Met de overname van Alphatron Security Systems verstevigt Securitas haar technologische positie in zowel de zakelijke markt als de publieke sector.

Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas: ‘Alphatron is een innovatieve specialist met omvangrijke expertise in diverse marktsegmenten. De overname sluit daarom naadloos aan op onze strategie ons aanbod van integrale veiligheidsoplossingen voor huidige en toekomstige klanten te vergroten.’

Specialist(en)