Sander Marges per 1 februari 2020 in het Dagelijks Bestuur van Van Benthem & Keulen

31-01-2020

Per 1 februari 2020 zal Sander Marges plaatsnemen in het dagelijks bestuur van Van Benthem en Keulen. Sander volgt daarmee Marcel Ruygvoorn op.

Directeur Johan Koggink: “Sander Marges beschikt over een uitstekend strategisch inzicht in de ontwikkelingen in de juridische markt. Tevens heeft hij vanwege een jarenlange actieve rol binnen ons internationale netwerk SCG Legal veel kennis van de internationale markt. Gezien het toenemend belang van internationale zaken binnen ons kantoor is deze expertise van Sander binnen het dagelijks bestuur waardevol. Tezamen met Anke Mulder gaat het dagelijks bestuur graag de uitdaging aan om onze dienstverlening verder te innoveren.”

Sander Marges is sinds 2001 als advocaat en sinds 2011 als partner werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Corporate / M&A. Sander is gespecialiseerd op het gebied van governance & compliance. Daarnaast heeft hij verschillende nationale en internationale overnames en samenwerkingen begeleid. Naast zijn werkzaamheden bij Van Benthem & Keulen geeft Sander regelmatig gastcolleges en spreekt hij op seminars.

Specialist(en)