Licht op Legal: De Omgevingswet: Wat gaat er veranderen?

16-06-2020

Dit is aflevering 14 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Monique Rus, partner en advocaat omgevings- en bestuursrecht bij Van Benthem & Keulen, in op de Omgevingswet. Op 1 januari 2023 treedt de Omgevingswet in werking. Wat betekent deze wet en wat zijn de veranderingen die de Omgevingswet meebrengt? In deze podcast bespreekt Monique de belangrijkste wijzigingen en bespreekt zij wat de nieuwe wet betekent voor overheidsjuristen, beleidsmakers, projectontwikkelaars en bouwers.

Wilt u meer informatie over de Omgevingswet? Neem dan contact op met Monique Rus of kijk op de themapagina Omgevingswet  op onze website.

In de podcast wordt als inwerkingtredingsdatum van de Omgevingswet genoemd 1 januari 2022. Inmiddels is dit geworden 1 januari 2023. De inhoud van de podcast is voor het overige onverminderd actueel.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)