Licht op Legal: Algemene Voorwaarden: Hoe zat het ook al weer en waar moet u op letten als u ze van toepassing verklaart of ter hand stelt?

07-09-2021

Dit is aflevering 43 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Mariska Nijenhof-Wolters, partner en advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution bij Van Benthem & Keulen, in op de algemene voorwaarden. Mariska bespreekt hoe u de algemene voorwaarden gebruikt, waar u op moet letten en wanneer het mis gaat. Daarnaast geeft zij concrete tips over het gebruik, het van toepassing verklaren en het ter hand stellen van de algemene voorwaarden.

Wilt u meer informatie over algemene voorwaarden? Bekijk dan ook de infographic die Mariska samen met Anouk Lankhaar heeft ontwikkeld. In aanvulling op de infographic schrijven zij ook een 5-delige Legal Update reeks over dit onderwerp. Deze Legal Update reeks vindt u op onze website. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Mariska Nijenhof-Wolters. 

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)