Wouter Koelewijn is verkozen tot Top advocaat Gezondheidsrecht in de IT-recht.

07-12-2018

Vandaag werd bekend dat onze advocaat, Wouter Koelewijn, is verkozen tot Top advocaat Gezondheidsrecht in de categorie IT- recht. De bekendmaking is een onderdeel van de verkiezing “Topadvocaten Gezondheidszorg” van Zorgvisie.

Wouter Koelewijn: “Anders dan deze verkiezing wellicht doet vermoeden is de IT-zorgpraktijk van mijn kantoor allesbehalve een ‘one man show’  maar vormt het een succesvolle samenwerking tussen mijn team van gezondheidsrecht specialisten en het team van mijn kantoorgenoot Robert Boekhorst met specialisten op het gebied van IT-recht , ICT, Privacy en IP-recht.  Onze multidisciplinaire benadering en onze permanente focus op het waarborgen voor onze cliënten van ‘Compliance’, ‘Continuity’ en ‘Creating Value’ bij IT-rechtelijke vraagstukken onderscheidt ons binnen de gezondheidzorg op een positieve en herkenbare manier van andere juridische dienstverleners.  Daar zijn we trots op.” 

Op 14 december wordt bekendgemaakt wie dit jaar de algeheel winnaar is. In de aanloop naar deze bekendmaking onthult Zorgvisie elke dag een categoriewinnaar.

Specialist(en)