Van Benthem & Keulen versterkt haar teams Information Technology en Privacy met de komst van Michael Reker en Godart van Ekeren

16-02-2023

Van Benthem & Keulen versterkt haar teams Information Technology en Privacy met de komst van Michael Reker en Godart van Ekeren.

Michael Reker
Per 1 februari 2023 is Michael Reker bij Van Benthem & Keulen in dienst getreden als advocaat in de teams Information Technology en Privacy.

Voordat hij de overstap naar Van Benthem & Keulen maakte, werkte Michael als ICT & privacy advocaat bij Brinkhof en Pot Jonker Advocaten.

Michael is een allround ICT & Privacy advocaat en houdt zich bezig met de volle breedte van de ICT & Privacy praktijk. Hij heeft ruime ervaring met het begeleiden van (middel)grote ondernemingen, (lokale) overheden en zorginstellingen als het gaat om complexe onderwerpen op het gebied van ICT sourcingprojecten, privacy en de verwerking van persoonsgegevens, intellectueel eigendom en gereguleerde markten.

Godart van Ekeren
Godart van Ekeren is per 1 februari 2023 bij Van Benthem & Keulen in dienst getreden als advocaat in de teams Information Technology en Privacy.

Voordat hij de overstap naar Van Benthem & Keulen maakte, werkte hij 3 jaar als advocaat bij Houthoff in Amsterdam.

Godart is een allround ICT en privacy advocaat en is daarnaast gespecialiseerd in IT-contracten, privacy, E-commerce, internetrecht en sourcingprojecten.

Specialist(en)