Van Benthem & Keulen versterkt haar teams Huurrecht en Commercieel Vastgoed met de komst van Justine van Lochem

01-06-2023

Per 1 juni 2023 is prof. mr. dr. Justine van Lochem bij Van Benthem & Keulen gestart als advocaat en partner binnen de teams Huurrecht en Commercieel Vastgoed.

Justine is sinds 2006 werkzaam als advocaat en is gespecialiseerd in het huurrecht, zowel ten aanzien van het huurrecht van bedrijfsruimte (kantoor- en winkelruimte) als van woonruimte. Daarnaast adviseert en procedeert Justine op het gebied van het verbintenissenrecht en het goederenrecht.

In 2019 is Justine aan de Universiteit Utrecht gepromoveerd op het proefschrift over de open normen in het huurrecht (ruimte versus rechtszekerheid).

Naast haar werk als advocaat en partner bij Van Benthem & Keulen, is Justine als bijzonder hoogleraar huurrecht verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Johan Koggink, directeur Van Benthem & Keulen: 'Wij zijn verheugd dat Justine onze teams Huurrecht en Commercieel Vastgoed komt versterken. Met haar komst kunnen wij onze relaties in vastgoed nog beter op mulitdisciplinaire wijze van dienst zijn.'

Specialist(en)