Van Benthem & Keulen versterkt haar teams Commercieel Vastgoed en Huurrecht en Corporate/ M&A met de komst van Michiel Fechner en Lisanne Veerbeek

07-06-2022

Van Benthem & Keulen versterkt haar teams Commercieel Vastgoed en Huurrecht en Corporate/ M&A met de komst van Michiel Fechner en Lisanne Veerbeek.

Michiel Fechner
Per 1 juni 2022 is Michiel Fechner bij Van Benthem & Keulen in dienst getreden als advocaat binnen de teams Commercieel Vastgoed en Huurrecht. Michiel werkt sinds 2016 in de advocatuur. Voordat hij de overstap naar Van Benthem & Keulen maakte, werkte Michiel bij AKD in de praktijkgroepen Real Estate, Litigation & Insolvency en M&A.

Michiel is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en huurrecht en heeft ruime ervaring in (internationale) vastgoedtransacties, huurrechtkwesties en commercial contracting. Cliƫnten van Michiel zijn onder andere vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, retailers en makelaars/beheerders.

Lisanne Veerbeek
Per 1 juni 2022 is Lisanne Veerbeek bij Van Benthem & Keulen in dienst getreden als advocaat binnen het team Corporate/ M&A. Lisanne werkt sinds 2016 in de advocatuur. Voordat zij de overstap naar het Utrechtse kantoor Van Benthem & Keulen maakte, werkte Lisanne bij diverse kantoren waarbij zij altijd de focus heeft gelegd op de M&A-praktijk.

Lisanne is gespecialiseerd in het adviseren en bijstaan van bedrijven, ondernemers, investeerder op het gebied van de aankoop- en/of verkoop van de onderneming.

Specialist(en)