Michiel Fechner
Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht

Michiel Fechner

Advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht

Michiel Fechner is sinds juni 2022 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroepen Commercieel Vastgoed en Huurrecht.

Michiel begon in 2016 als advocaat bij AKD in Amsterdam waar hij naast commercieel vastgoed (huurrecht en vastgoedtransacties) ook adviseerde over fusies & overnames en insolventie & geschilbeslechting. Daarbij hield hij zich bezig met algemeen vennootschapsrecht, maar ook met commercial contracting, joint ventures en grensoverschrijdende herstructureringen. Daarnaast heeft Michiel als curator zelfstandig faillissementen afgewikkeld en adviseerde hij in die functie over onder andere beslag- en executierecht, geschillen over opzegging van (groeps)financieringen en de uitwinning van zekerheden.

Michiel adviseert over alle aspecten van commercieel vastgoed en huurrecht. Michiel treedt onder andere op voor vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, retailers en makelaars/beheerders.

Specialismen

  • Aan- en verkoop en (ver)huur van commercieel vastgoed
  • (Her)ontwikkeling van kantoor-, industriĆ«le en logistieke panden
  • CommerciĆ«le contracten
  • Commercieel vastgoedrecht

Meer over Michiel Fechner

Michiel is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Michiel is lid van de Vereniging van Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ).