Van Benthem & Keulen partner van 'clearinghouse' Pro Bono Connect

09-04-2018

Van Benthem & Keulen is begin 2018 een samenwerking aangegaan met het Nederlandse ‘clearinghouse’ Pro Bono Connect. Dit is een platform waar maatschappelijke organisaties en advocatenkantoren elkaar kunnen vinden voor pro bono-werkzaamheden. Pro Bono Connect is er vooral voor vraagstukken met een mensenrechtelijke of maatschappelijke component.

Van Benthem & Keulen maakt momenteel met dertien andere kantoren, waaronder een aantal van Nederlands grootste advocatenkantoren, onderdeel uit van Pro Bono Connect. Via Pro Bono Connect zullen wij zaken in behandeling nemen op het gebied van het bestuursrecht.

Van Benthem & Keulen hecht er grote waarde aan om vanuit haar maatschappelijke positie en verantwoordelijkheid werkzaamheden te verrichten voor organisaties die een maatschappelijk belang nastreven of ondersteunen. Met onze deelname aan Pro Bono Connect willen wij de toegang tot de rechtsbijstand vergroten door onze kennis en expertise beschikbaar te stellen voor organisaties die zelf niet de middelen hebben voor juridische bijstand.

Voor meer informatie over onze samenwerking met Pro Bono Connect kunt u contact opnemen met Bastiaan Wallage.

Specialist(en)