'Arbeid & Pensioen in de praktijk 2024' nu beschikbaar

08-02-2024

Het arbeidsrecht is voortdurend in verandering. Wij brengen daarom jaarlijks een herziene versie van het boek 'Arbeid & Pensioen in de praktijk' uit. Dit boek, geschreven door onze eigen specialisten, is een praktische handleiding waarin we het arbeidsrecht specifiek vanuit een HR-perspectief beschrijven. We gaan in op de onderwerpen die belangrijk zijn voor u als HR-professional en bedrijfsjurist en waarmee u dagelijks te maken heeft.

De zevende druk van 'Arbeid & Pensioen in de praktijk' is naar de laatste inzichten geschreven en geactualiseerd tot aan december 2023. 

Ieder hoofdstuk heeft dezelfde opzet. We starten met een inleiding op het onderwerp en gaan vervolgens in op de belangrijke kernvragen en de beantwoording daarvan. We sluiten elk hoofdstuk af met tips voor de praktijk.

Arbeid & Pensioen in de praktijk 2024 is naast de uitgave als e-book, ook als audioboek uitgebracht, zodat we u ook onderweg kunnen bijpraten over de laatste stand van zaken in het arbeidsrecht.
 

Beluister hier het audioboek.

Download hier het e-book.


Ontvangt u liever een fysiek exemplaar? Stuur dan een mailbericht naar Angélique Hoffmans met vermelding van het adres waarop u het boek wilt ontvangen.