Licht op Legal: Overmacht en de coronacrisis: In hoeverre levert de coronacrisis overmacht op onder contracten en kan ik als schuldeiser onder mijn overeenkomst uit?

07-04-2020

Dit is aflevering 9 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Marcel Ruygvoorn, partner en advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution bij Van Benthem & Keulen in op de vraag: In hoeverre levert de coronacrisis overmacht op onder contracten en kan ik als schuldeiser onder mijn overeenkomst uit? Om deze vragen te beantwoorden gaat Marcel in op het leerstuk van overmacht, bespreekt hij de gevolgen zowel op korte als lange termijn en geeft hij praktische tips aan zowel schuldeisers als schuldenaren.

Wilt u meer informatie over hoe u moet omgaan met contracten en overmacht tijdens de coronacrisis? Neem dan contact op met Marcel Ruygvoorn

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)