Licht op Legal: Energielabel C-verplichting per 1 januari 2023: Waar moet u als huurder, verhuurder, koper en verkoper van kantoorpanden rekening mee houden?

04-10-2022

Dit is aflevering 69 van Licht op Legal. In deze aflevering gaan Caroline Escher, kandidaat-notaris Vastgoed bij Van Benthem & Keulen en Michiel Fechner, advocaat Commercieel Vastgoed en Huurrecht bij Van Benthem & Keulen, in op de energielabel C-verplichting voor kantoorpanden.  

Per 1 januari 2023 treedt de energielabel C-verplichting voor bedrijfspanden in werking. Dit heeft consequenties voor zowel de bezitters, huurders en kopers van kantoorpanden. In deze podcast bespreken Caroline en Michiel wat de energielabel C-verplichting betekent en welke impact dit heeft op de huurder en verhuurder. Daarnaast gaan zij in op wat deze wijziging betekent voor de verkoop van een kantoorpand en voor welke kantoorpanden deze verplichting wel en niet geldt. Caroline en Michiel sluiten af met praktische tips.

Wilt u meer informatie over de energielabel C-verplichting? Neem dan contact op met Caroline Escher of Michiel Fechner.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)