Licht op Legal: Deal or No Deal: Wanneer komt een overeenkomst tot stand?

24-03-2020

Dit is aflevering 8 van Licht op Legal. In deze aflevering bespreekt Marcel Ruygvoorn, partner en advocaat Commercial Contracting & Dispute Resolution bij Van Benthem & Keulen, wanneer er een overeenkomst tot stand komt. Dat lijkt een eenvoudige vraag, maar de praktijk is een andere. Er wordt over dit onderwerp veel geprocedeerd en de uitkomst is niet altijd een zekere. In deze podcast gaat Marcel in op de wijze waarop de rechter op zoek gaat naar een antwoord op de vraag of de contractuele fase al is ingetreden, welke omstandigheden daarbij van belang zijn en hoe partijen in de precontractuele fase al richting kunnen geven aan de uitkomsten van een eventuele procedure met als inzet: “deal or no deal”.

Wilt u meer informatie over de totstandkoming van een overeenkomst en wilt u weten wanneer er sprake is van Deal or No Deal? Neem dan contact op met Marcel Ruygvoorn.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)