Licht op Legal: Afgebroken onderhandelingen: Hoe zat het ook alweer? Wat is de laatste jurisprudentie en waar moet je op letten?

14-01-2020

Dit is aflevering 2 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Marcel Ruygvoorn, partner en advocaat Commercial Contracting en Dispute Resolution bij Van Benthem & Keulen, in op het leerstuk van de afgebroken onderhandelingen.

Dagelijks vinden er binnen organisaties onderhandelingen plaats. Vaak gaan die goed, maar soms ook niet. Onderhandelingen worden dan afgebroken. In deze podcast bespreekt Marcel wanneer onderhandelingen nog kunnen worden afgebroken en wanneer niet (meer). Daarnaast gaat hij in op het risico dat ontstaat wanneer op enig moment over een alternatief scenario wordt dooronderhandeld en geeft hij concrete tips aan juristen en niet-juristen die zich met commerciĆ«le onderhandelingen bezig houden. 

Wilt u meer weten over afgebroken onderhandelingen? Neem dan contact op met Marcel Ruygvoorn.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)