×
Home  »  vanDienst  »  Nascholing

Nascholing

Uw kennis bijspijkeren of verdiepen? Structureel op de hoogte gehouden worden van de laatste jurisprudentie?  Binnen het serviceconcept vanDienst biedt Van Benthem & Keulen u de mogelijkheid om permanente nascholing te volgen.

In het voor- en najaar organiseren wij een IURA ACTUA cyclus voor bedrijfsjuristen. Per cyclus kunt u kiezen uit acht verschillende modules waarin wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en jurisprudentie binnen een specifiek rechtsgebied. U kunt zich hier inschrijven voor de IURA ACTUA bijeenkomsten die voor u interessant zijn.

Daarnaast organiseren wij structureel de Masterclass Arbeidsrecht voor HR-directeuren en HR-managers, waardoor u twee keer per jaar volledig wordt bijgesproken over de relevante ontwikkelingen op het snijvlak tussen HR en arbeidsrecht.

Wit u meer weten over onze nascholingen? Dan kunt u contact opnemen met ons informatienummer van vanDienst. Bent u benieuwd wanneer de nascholingen plaatsvinden? Wij verwijzen u graag naar onze agenda voor een up to date overzicht van events en nascholingen.