Van Benthem & Keulen versterkt de omgevingsrectpraktijk

12-02-2018

Per februari 2018 treedt Monique Rus toe als partner bij Van Benthem & Keulen. Monique is afkomstig van Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, waar zij een reputatie heeft opgebouwd als ervaren omgevingsrecht-advocaat. Samen met Frank Mulder zal zij de omgevingsrechtpraktijk van Van Benthem& Keulen verder uitbouwen en gaan zij leiding geven aan het team met de focus ruimtelijke ordening en milieu, gebiedsontwikkeling, nadeelcompensatie, onteigening en gedoogplichten.

Monique Rus over haar overstap: “Frank en ik werkten eerder samen in de onteigeningspraktijk en zijn elkaar blijven zien bij het schrijven van het Handboek onteigening en het doceren bij de specialistenopleiding Leergang onteigening van het CPO. Onze samenwerking is dan ook een logische stap. Wij hebben beiden de ambitie om de omgevingsrechtpraktijk in brede zin verder uit te bouwen.” Die ambitie sluit perfect aan bij de ambitie van Van Benthem & Keulen om onze cliënten op alle gebieden hoogwaardige en specialistische juridische dienstverlening te kunnen bieden, die tot de top van Nederland behoort.

Johan Koggink, directeur: “Wij zijn zeer blij dat Monique ons kantoor komt versterken. Monique is een zeer waardevolle aanwinst die precies past binnen onze strategie om op alle gebieden een uitstekende specialistische bezetting te hebben.”

Specialist(en)