Van Benthem & Keulen staat nummer 2 in MT1000 beste dienstverleners 2018 in de categorie advocatuur en notariaat

13-12-2018

Van Benthem & Keulen staat in 2018 op nummer 2 in de categorie ‘Advocatuur en Notariaat’ in MT1000, het jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van professionele dienstverleners en leveranciers in Nederland.

Van Benthem & Keulen is twee plekken gestegen ten opzichte van 2017 en heeft binnen de categorie de hoogste NPS van alle kantoren (NPS is de methode om klantloyaliteit te meten).

In totaal beoordeelden 4.476 respondenten 2.081 verschillende bedrijven in 57 verschillende categorieën.

Johan Koggink, directeur Van Benthem & Keulen: “2018 is een heel mooi jaar voor ons kantoor geweest. We hebben prachtige projecten voor onze cliënten mogen doen en nieuwe cliënten mogen verwelkomen. In oktober hebben we voor de 2e keer de prestigieuze Computable Award gewonnen en nu de 2e plaats in de MT1000.  Met 148 medewerkers werken wij dagelijks aan het leveren van toegankelijke, juridische topkwaliteit.  Iedereen zet zich daar hard voor in en het is fantastisch dat onze cliënten dat ervaren en ons daarvoor belonen.“  

De MT1000 wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de Erasmus Universiteit Rotterdam ( Erasmus Centre for Business Innovation) in opdracht van Management Team. Respondenten werd gevraagd om Van Benthem & Keulen te waarderen op een schaal van een tot tien: “Hoe waarschijnlijk is het dat u Van Benthem & Keulen zou aanbevelen aan een vriend of collega?”. Aan de hand van de antwoorden werd de Net Promotor Score berekend, die de basis vormt voor de ranglijsten van de MT1000. We werden daarnaast ook gewaardeerd ten aanzien van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering.

De respondenten konden alleen bedrijven beoordelen waarmee ze in de laatste drie jaar zakelijk contact hadden. Ervaringen, en dus niet alleen reputaties, vormen daarmee de basis voor de MT1000.