Van Benthem & Keulen opnieuw de beste juridische dienstverlener in MT1000!

24-10-2023

Net als in 2019 en 2021 is Van Benthem & Keulen ook in 2023 in de MT1000 beoordeeld als de beste juridische dienstverlener. En daar zijn we trots op! Naast de nummer 1 positie binnen de categorie Advocatuur & Notariaat heeft Van Benthem & Keulen dit jaar ook de 8e positie op de volledige lijst van de 1.000 beste zakelijke dienstverleners van 2023. 

MT1000 onderzoek

Zakelijke beslissers evalueren in de MT1000 jaarlijks hun zakelijke dienstverleners in verschillende vakgebieden. Dit grootse onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland wordt uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.

Meer dan meer dan 5.400 respondenten gaven afgelopen maanden hun mening over dienstverleners waarmee ze in de afgelopen drie jaren contact hadden. Respondenten werden gevraagd om hun juridisch dienstverlener te waarderen op klantgerichtheid, productleiderschap, de kwaliteit van uitvoering en NPS ("hoe waarschijnlijk is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen bij een vriend of collega?"). Van Benthem & Keulen heeft in alle categorieën de eerste positie wat ervoor zorgt dat wij ook in 2023 dé nummer 1 juridische dienstverlener (MT1000) zijn. 

Gijs van Wijgerden, CEO bij Van Benthem & Keulen: 'Wat een geweldige waardering van onze cliënten. Drie keer de nummer 1 positie bereiken is niet niets en dan ook nog binnenkomen in de top 10 van beste zakelijke dienstverleners in Nederland. Wat een erkenning!'

Wouter Koelewijn, lid van het Dagelijks Bestuur bij Van Benthem & Keulen: 'Wij zijn blij met deze waardering van onze cliënten. Dagelijks zijn wij met ruim 190 medewerkers bezig om onze cliënten dé topkwaliteit en service te bieden die zij van ons mogen verwachten. Deze prijs is een mooie erkenning van onze cliënten en daar zijn wij ze zeer dankbaar voor.'

Wij bedanken onze cliënten hartelijk voor deze prachtige beoordeling en onze medewerkers voor hun inzet en bijdrage hieraan.

Wilt u het onderzoek van MT1000 bekijken? Klik dan hier

MT1000 Beste juridische dienstverlener 2023