Van Benthem & Keulen lanceert audioboek Arbeid & Pensioen in de praktijk 2023

07-02-2023

Jaarlijks brengen wij een geactualiseerde versie uit van het boek ‘Arbeid & Pensioen in de Praktijk’. Dit boek is geschreven door de specialisten van het team Arbeidsrecht. Het is een praktische handleiding waarin het arbeidsrecht specifiek vanuit een HR-perspectief wordt geschreven. Er wordt ingegaan op relevante onderwerpen waarmee bedrijfsjuristen en HR-professionals op dagelijkse basis mee te maken hebben.

Voor het eerst in de vorm van een audioboek

Eerdere versies van het boek waren al verkrijgbaar als fysieke versie en als e-book. De meest recente versie is voor het eerst ook als audioboek verkrijgbaar. Het audioboek Arbeid & Pensioen in de praktijk is gratis te beluisteren.

Het boek is opgedeeld in 15 hoofdstukken met deelonderwerpen, die separaat zijn te beluisteren. Elk onderwerp start met een inleiding en gaat vervolgens in op belangrijke kernvragen en de beantwoording daarvan. Elk hoofdstuk sluit af met praktijktips. De hoofdstukken duren gemiddeld 20 minuten en het gehele audioboek heeft een luisterduur van vijf uur en tien minuten.