Van Benthem & Keulen introduceert digitale Dawn Raid Manual voor zeven autoriteiten

08-05-2017

De VBK Dawn Raid Manual stelt organisaties in staat adequaat te reageren bij een inval door de autoriteiten. De customized Flowchart wordt geïnstalleerd bij verschillende functietypen in de organisatie, zoals de receptionist, woordvoerder, IT-specialist, begeleider en werknemer.

Digitale tool

Met deze tool komt Van Benthem & Keulen tegemoet aan de wens van klanten die graag goed voorbereid willen zijn op een mogelijke inval.
De interactieve PDF zorgt ervoor dat alle betrokkenen snel en op de juiste wijze kunnen reageren. Er is gekozen voor deze vorm, omdat een app in deze situatie niet voldoende overzicht biedt en niet altijd op privé-telefoons wordt gedownload. Een papieren versie kan gemakkelijk kwijt of verouderd raken. Een digitale desktop-variant biedt dan de meeste beschikbaarheid.

De Flowchart wordt aangepast aan organisatie en mensen, zodat na de bijbehorende Dawn Raid workshop, een op de klant afgestemde tool ter beschikking staat. De VBK Dawn Raid Manual kan worden toegepast bij de volgende autoriteiten:

  1. Autoriteit Consument & Markt;
  2. Autoriteit Financiële Markten;
  3. Autoriteit Persoonsgegevens;
  4. De Nederlandsche Bank;
  5. Europese Commissie;
  6. Inspectie voor de Gezondheidszorg;
  7. Nederlandse Zorgautoriteit.

Meer informatie over de Dawn Raid Manual kunt u vinden op onze Legal Tech pagina.

Voor meer informatie of aanvragen, kunt u contact opnemen met uw advocaat / accountmanager of met Johan Koggink, directeur Van Benthem & Keulen op telefoonnummer 030 - 25 95 607 of door een e-mail te sturen aan [email protected]