Van Benthem & Keulen de nieuwe juridische partner van Team Worldstream

09-03-2021

Van Benthem & Keulen is de nieuwe juridische partner van Team Worldstream het schaatsteam van Koen Verweij en Jutta Leerdam en zal Team Worldstream multidisciplinair juridisch ondersteunen

Zowel Team Worldstream als Van Benthem & Keulen (VBK) focussen zich op het neerzetten van een nieuwe standaard binnen hun bedrijfstak. Volgens Sander Marges (VBK) zal dit elkaar versterken. “We zijn allebei bezig met het neerzetten van nieuwe standaarden.  Onze neuzen staan dezelfde kant op. Samen gaan we voor verandering”.

De kernwaarden verbinden, vernieuwen multidisciplinair en toegankelijk sluiten perfect aan bij de gedachte achter Team Worldstream.

Koen Verweij: “Dat zo’n sterke organisatie zich bij ons aansluit, geeft vertrouwen. Wij vinden het gaaf om te zien hoe innovatief van Benthem & Keulen omgaat met ontwikkelingen in de markt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een eigen podcast Licht op Legal waar tweewekelijks allerlei juridische vraagstukken op een praktische wijze worden besproken door experts. Dat sluit perfect aan op onze vernieuwende manier van werken”.

Sander Marges: “Sport speelt bij ons op kantoor een grotere rol dan je op het eerste gezicht zou verwachten. In sport zitten elementen waarin wij ons als kantoor herkennen. Het leveren van topprestaties, het continu jezelf verbeteren en het zowel individueel als in teams werken zijn kenmerken die ook bij onze mensen en ons kantoor centraal staan.  Ook houden wij ons bezig met sportrecht en hebben wij een sectorteam sport waarin advocaten zitten die kennis en ervaring hebben met de sector sport. Daarnaast sporten onze medewerkers graag en hebben wij voor verschillende sporten eigen teams opgezet. Wij hopen een eigen schaatsploeg daar snel aan toe te kunnen voegen”.

Lees hier het volledige persbericht. 

Specialist(en)