Officiële kick-off Utrecht Law Clinic 2021

11-10-2021

Vanochtend hebben we een nieuw jaar van de Utrecht Law Clinic afgetrapt. Elf getalenteerde en gemotiveerde fellows gaan dit academisch jaar aan de slag met de juridische uitdagingen van startups en scale-ups in de regio Utrecht. Willem Janssen en Bald De Vries van de Universiteit Utrecht en Marcel Ruygvoorn en Johan Koggink van Van Benthem & Keulen verwelkomden de studenten op ons kantoor.

Tijdens de kick-off nam onze kantoordirecteur, Johan Koggink de fellows mee in de wereld van de cliënt. Op interactieve wijze werden vragen bediscussieerd als wat te doen met verwachtingen en hoe geef je de relatie tussen adviseur en cliënt vorm?

Berend Wardenier, Paola den Ouden, Sjoerd Piersma, Fleur van Gorp, Alexandra (Lexi) Jonker Roelants, Maarten Mein, Mariëlle Deppe, Sissi Huys, Douwe Dijkstra, Julia van Rookhuijzen, Furkan Kekil, van harte gefeliciteerd en veel plezier en succes dit jaar!

Utrecht Law Clinic

Utrecht Law Clinic brengt talentvolle rechtenstudenten en startups en scale-ups uit de regio Utrecht bij elkaar. De studenten doen werkervaring op en de ondernemers worden geholpen met gedegen juridische adviezen of bijstand in een juridische procedure. De studenten worden pro bono begeleid door onze advocaten, kandidaat-notarissen of universitaire docenten Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht. De Utrecht Law Clinic is een samenwerking tussen de Universiteit Utrecht en ons kantoor. Wilt u meer informatie? Ga dan naar https://www.vbk.nl/utrechtlawclinic

Cliënten gezocht

Inmiddels zijn de studenten aan de slag met de eerste adviestrajecten. Er is nog ruimte voor nieuwe cliënten dit jaar. Heeft u een vraag die u graag aan de studenten voor wil leggen? Dat kan! ga dan naar: https://fd21.formdesk.com/universiteitutrecht-rebo/aanmelden-utrecht-lawclinic-bedrijven