Huurrecht advocaat, Linde Bastiaansen, geïnterviewd door De Telegraaf naar aanleiding van de uitspraak van de rechter in de zaak van sportketen Basic-Fit tegen een verhuurder

17-01-2024

Onze huurrecht advocaat, Linde Bastiaansen, werd gisteren geïnterviewd door De Telegraaf naar aanleiding van de uitspraak van de rechter in de zaak van sportketen Basic-Fit tegen een verhuurder. Linde Bastiaansen in De Telegraaf: "Ik denk dat het voor veel verhuurders en huurders aanleiding kan zijn om met elkaar in gesprek te gaan.” Volgens Bastiaansen blijven er voor huurders en verhuurders in dezelfde omstandigheden twee opties over: de oude rekenmethode volgen met een huurindexatie van 14,5% in januari 2023 en 0,2% er bovenop per januari 2024. Of de aangepaste methode volgen met 7,8% in het eerste en ongeveer 7% in het tweede jaar. Lees via volgende link het volledige artikel.

Wilt u meer weten over indexering van huurprijzen? Luister dan ook aflevering 91 van onze podcast 'Licht op Legal' waarin Linde nader ingaat op dit onderwerp of neem contact op met Linde.

Specialist(en)