Werken bij VBK
Wij
maken
legal
persoonlijk

Meesterdagen 2020

Van 14 -16 mei 2020 zouden de Van Benthem en Keulen Meesterdagen 2020 in Birmingham van start gaan. Wij keken ernaar uit om jou en veertien medestudenten mee te nemen in de wereld van de advocatuur, kennis te laten maken met onze advocaten en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om deze meesterlijke ervaringen op een later moment te plannen. Wordt vervolgd!

Parijs: een terugblik op de Meesterdagen 2019

Eind mei 2019 zijn vijftien studenten met vijf kantoorgenoten afgereisd naar Parijs voor de Meesterdagen 2019. Na een introductie op ons kantoor in Utrecht en een lunch bij de verschillende praktijkgroepen zijn we afgereisd naar Parijs. In Parijs werkten de studenten en advocaten samen aan een uitdagende case en bezochten we partnerkantoor Fidal uit ons internationale netwerk. Natuurlijk bestond er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen op een informele manier. Oui, oui, wij kijken terug op een geslaagde editie.

Hamburg: een terugblik op de Meesterdagen 2018

In het weekend van 7, 8 en 9 juni 2018 zijn veertien studenten samen met vijf kantoorgenoten afgereisd naar Hamburg. Gedurende deze drie dagen hebben de studenten gewerkt aan een juridisch inhoudelijke en uitdagende casus, waarbij iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien. Tijdens het bezoek aan Hamburg hebben de studenten kennisgemaakt met ons Duitse partnerkantoor Graf von Westphalen. Uiteraard was er voldoende gelegenheid om informeel kennis te maken met onze advocaten. In 2017 bezochten we tijdens de Meesterdagen Mills & Reeve in Cambridge.