Van Benthem & Keulen Meesterdagen
Wij
maken
legal
persoonlijk

Meesterdagen

Jaarlijks organiseert Van Benthem & Keulen voor eind bachelor- of masterstudenten de Meesterdagen.

Tijdens twee tot drie dagen nemen wij 15 (geselecteerde) studenten mee in de wereld van de advocatuur en het notariaat en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

De Meesterdagen vinden plaats in een stad binnen Europa. Tijdens de Meesterdagen werken de studenten onder leiding van vier advocaten/kandidaat-notarissen van Van Benthem & Keulen, aan een inhoudelijke case. Ook wordt (meestal) een bezoek gebracht aan één van onze partnerkantoren uit ons SCG Legal netwerk. Naast het inhoudelijke deel is er ook voldoende tijd voor ontspanning, gezelligheid en verdere persoonlijke kennismaking met onze advocaten/kandidaat-notarissen. 

Meesterdagen VBK 2021 Maastricht

Meesterdagen 2021 in Maastricht

De Meesterdagen 2021 vinden plaats van 17-18 september 2021 in Maastricht*. De inschrijving voor deze Meesterdagen is intussen gesloten. 

Heb jij interesse om deel te nemen aan de Meesterdagen 2022? We starten in januari met de voorbereidingen hiervan. Houd vanaf januari 2022 onze website en onze socials in de gaten! 

Mochten de coronamaatregelen tegen die tijd niet toestaan dat wij naar Maastricht gaan, dan zorgen wij uiteraard voor een online alternatief programma.

Een terugblik

Birmingham: Meesterdagen 2020

Van 14 -16 mei 2020 zouden de Van Benthem en Keulen Meesterdagen 2020 in Birmingham van start gaan. Wij keken ernaar uit om jou en veertien medestudenten mee te nemen in de wereld van de advocatuur, kennis te laten maken met onze advocaten en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring. In verband met het coronavirus hebben wij besloten om deze meesterlijke ervaringen niet door te laten gaan. 

Parijs: een terugblik op de Meesterdagen 2019

Eind mei 2019 zijn vijftien studenten met vijf kantoorgenoten afgereisd naar Parijs voor de Meesterdagen 2019. Na een introductie op ons kantoor in Utrecht en een lunch bij de verschillende praktijkgroepen zijn we afgereisd naar Parijs. In Parijs werkten de studenten en advocaten samen aan een uitdagende case en bezochten we partnerkantoor Fidal uit ons internationale netwerk. Natuurlijk bestond er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen op een informele manier. Oui, oui, wij kijken terug op een geslaagde editie.

Hamburg: een terugblik op de Meesterdagen 2018

In het weekend van 7, 8 en 9 juni 2018 zijn veertien studenten samen met vijf kantoorgenoten afgereisd naar Hamburg. Gedurende deze drie dagen hebben de studenten gewerkt aan een juridisch inhoudelijke en uitdagende casus, waarbij iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien. Tijdens het bezoek aan Hamburg hebben de studenten kennisgemaakt met ons Duitse partnerkantoor Graf von Westphalen. Uiteraard was er voldoende gelegenheid om informeel kennis te maken met onze advocaten. In 2017 bezochten we tijdens de Meesterdagen Mills & Reeve in Cambridge.