Licht op Legal: Groene arbeidsvoorwaarden: Wat kan u als organisatie doen?

09-01-2024

Dit is aflevering 99 van Licht op Legal. In deze aflevering gaat Lisa Schouten, advocaat Arbeidsrecht bij Van Benthem & Keulen, in op groene arbeidsvoorwaarden.

Verduurzaming is een belangrijk maatschappelijk thema. Door de maatschappelijke druk, toenemende wet- en regelgeving en eisen vanuit (toekomstige) werknemers zien we dat duurzaamheid steeds hoger op de agenda staat van organisaties en de HR afdeling. In deze podcast gaat Lisa in op groene arbeidsvoorwaarden. Lisa bespreekt wat groene arbeidsvoorwaarden zijn en noemt een aantal voorbeelden van groene arbeidsvoorwaarden. Daarnaast legt zij aan de hand van voorbeelden uit waar bedrijven op moeten letten als ze nadenken over groene arbeidsvoorwaarden en bespreekt zij kort de rol van de OR bij het opstellen van groene arbeidsvoorwaarden. 

Wilt u meer informatie over groene arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Lisa Schouten.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar [email protected].

Licht op Legal kunt u via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

 

Specialist(en)