Licht op Legal: Digital Services Act (DSA): Wat gaat deze platformregulering betekenen voor online tussenpersonen, hosting providers en online platforms en ‘Big Tech’?

15-06-2021

Dit is aflevering 38 van Licht op Legal. In deze aflevering bespreekt onze voormalig collega, Jan Brölmann, het voorstel voor de Digital Services Act (DSA).

De Digital Services Act is een voorstel van de Europese Commissie waarin regels zijn opgenomen die bijdragen aan de bestrijding van desinformatie en illegale content.

In deze podcast bespreekt Jan de meest opvallende bepalingen uit het huidige voorstel voor de Digital Services Act en de gevolgen daarvan voor online tussenpersonen en in het bijzonder de online platforms.

Jan Brölmann is niet meer werkzaam bij Van Benthem & Keulen Wilt u meer weten over de Digital Services Act? Neem dan contact op met Robert Boekhorst.

Heeft u suggesties voor een onderwerp of wilt u dat onze experts hun licht laten schijnen op uw juridische vraagstuk? Stuur dan een mail naar lichtoplegal@vbk.nl.

Licht op Legal kunt u via onze website, Spotify, Apple Podcasts of uw eigen favoriete podcastapp beluisteren.

Specialist(en)