Fraude seminar

Op maandag 13 november 2023 organiseren wij het Fraude seminar; een speciaal event voor alle professionals die zich in hun organisatie bezighouden met (het voorkomen van) fraude. 

Tijdens het event gaan gastsprekers Bart van Rooij, CFO bij Pathé Theatres B.V., en Bart-Jan van Dijk, General Counsel bij Detron ICT Groep, in op hun ervaring met fraude in de praktijk waarbij met name de lessons learned centraal staan. Daarnaast geeft Karin van Wingerde, hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, een kijkje in de trends en (technologische) ontwikkelingen op het gebied van fraude.

Aan het einde van elke presentatie is er onder begeleiding van dagvoorzitter Anne Haverkort ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

We sluiten de middag af met een paneldiscussie waarin diverse onderwerpen van fraude de revue passeren en waarbij onze eigen experts praktische tips en handvatten voor de praktijk geven.

Klik hier voor het volledige programma van deze middag.

De inloop van het seminar start om 13.30. We sluiten de middag om 16.45 af met een hapje en drankje. Er is dan voldoende gelegenheid voor napraten en het uitwisselen van ervaringen.

Deelname aan dit seminar is kosteloos.
U kunt zich eenvoudig en snel aanmelden via de button hiernaast.