Van Benthem & Keulen versterkt haar team Arbeid & Pensioen met de komst van Priscilla de Leede

27-02-2024

Priscilla de Leede is per 19 februari 2024 begonnen als advocaat Arbeidsrecht binnen het team Arbeid & Pensioen van Van Benthem & Keulen. 

Priscilla werkt sinds 2018 als advocaat arbeidsrecht. Zij adviseert en procedeert op alle belangrijke gebieden van het arbeidsrecht. 

Haar specialismen zijn onder andere: arbeidsvoorwaarden, disfunctioneren en ontslag (op staande voet), concurrentie- en relatiebedingen en grensoverschrijdend gedrag.

Naast haar functie als advocaat is Priscilla lid van verschillende verenigingen voor Arbeidsrecht, het Platform Diversiteit & Inclusie van de Nederlandse Orde van Advocaten en de commissie Inclusief van SV Kampong Hockey.

Voordat Priscilla de overstap maakte naar van Benthem & Keulen, werkte zij als arbeidsrecht advocaat bij een advocatenkantoor in Amsterdam. 

Gijs van Wijgerden, CEO Van Benthem & Keulen: "We zijn blij met de komst van Priscilla. Met haar komst kunnen we verder invulling geven aan de groei en verdere versterking van onze positie binnen het arbeidsrecht bij zowel profit als non-profitorganisaties".