×

Meesterlijke ervaringen met Van Benthem & Keulen

Ben je nieuwsgierig naar Van Benthem & Keulen en ben jij eind bachelor- of masterstudent? Wil jij ons kantoor van binnenuit leren kennen? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou! Jaarlijks organiseren wij de Meesterdagen. Dit is een businesscourse waarbij vijftien studenten intensief kennismaken met ons kantoor, Utrecht en een partnerkantoor uit ons SCG Legal Netwerk. Wij zijn op dit moment druk bezig met de organisatie van de Meesterdagen 2020. Blijf op de hoogte via onze website en sociale media kanalen. 

Van Benthem & Keulen gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bij de verwerking van persoonsgegevens voor zowel sollicitaties als studentenactiviteiten hanteren wij een privacy statement. Wil je meer informatie hierover? Klik dan hier.

Een terugblik op de Meesterdagen 2019

Meesterlijke ervaringen in Parijs
Eind mei 2019 zijn vijftien studenten met vijf kantoorgenoten afgereisd naar Parijs voor de Meesterdagen 2019. De Meesterdagen begonnen dit jaar op ons kantoor in Utrecht. Na een introductie op ons kantoor in Utrecht en een lunch bij verschillende praktijkgroepen zijn we afgereisd naar Parijs. In Parijs werkten de studenten en advocaten samen aan een uitdagende case en bezochten we ons partnerkantoor Fidal uit ons internationale netwerk. Natuurlijk bestond er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen op een informele manier. Wij kijken terug op een geslaagde editie van de Meesterdagen.

 

Een terugblik op de Meesterdagen 2018

Meesterlijke ervaringen in Hamburg
In het weekend van 7, 8 en 9 juni 2018 zijn 14 studenten samen met 5 kantoorgenoten afgereisd naar Hamburg. Gedurende deze drie dagen hebben de studenten gewerkt aan een juridisch inhoudelijke en uitdagende casus, waarbij iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien. Tijdens het bezoek aan Hamburg hebben de studenten kennisgemaakt met ons Duitse partnerkantoor Graf von Westphalen en hebben ze uitgebreid de mogelijkheid gekregen om informeel kennis te maken met de advocaten van Van Benthem & Keulen. In 2017 bezochten we tijdens de Meesterdagen Mills & Reeve in Cambridge.