×

Contact?

Claire Stalenhoef, 
coördinator studentenactiviteiten
+31 30 25 95 540
clairestalenhoef@vbk.nl

Meesterlijke ervaringen in Parijs met Van Benthem & Keulen

Ben je nieuwsgierig naar Van Benthem & Keulen en ben jij eind bachelor- of masterstudent? Wil jij ons kantoor van binnenuit leren kennen? Dan hebben wij de perfecte mogelijkheid voor jou! Dit jaar organiseren wij de Meesterdagen in Parijs van 23 tot en met 25 mei 2019. We gaan in de ochtend van start op ons kantoor in Utrecht. Na de introductie bij ons op kantoor reizen we af naar Parijs. Daar werk je gedurende drie dagen samen met onze advocaten aan een uitdagende case. Wij bezoeken onder andere ons Franse partnerkantoor Fidal uit ons internationale netwerk. Natuurlijk bestaat er uitgebreid de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen op een informele manier.

Sollicitatieprocedure en aanmelden

Inschrijven voor de Meesterdagen is vanaf nu mogelijk door een mail te versturen naar meesterdagen@vbk.nl. Dit kan tot en met 31 maart 2019. Verstuur bij het aanmelden je cv, opgeschoonde cijferlijst en korte motivatiebrief mee. Eventuele stagebeoordelingen kun je ook opsturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claire Stalenhoef.

In de week van 1 april 2019 ontvang je van ons een inhoudelijke reactie op jouw aanmelding en hoor je of je wordt uitgenodigd voor de speeddateronde. De speeddatesessies worden op 11 april georganiseerd. Reserveer de datum alvast in jouw agenda.

Van Benthem & Keulen gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bij de verwerking van persoonsgegevens voor zowel sollicitaties als studentenactiviteiten hanteren wij een privacy statement. Wil je meer informatie hierover? Klik dan hier.

Een terugblik op de Meesterdagen 2018

Meesterlijke ervaringen in Hamburg
In het weekend van 7, 8 en 9 juni 2018 zijn 14 studenten samen met 5 kantoorgenoten afgereisd naar Hamburg. Gedurende deze drie dagen hebben de studenten gewerkt aan een juridisch inhoudelijke en uitdagende casus, waarbij iedereen zich van zijn beste kant heeft laten zien. Tijdens het bezoek aan Hamburg hebben de studenten kennisgemaakt met ons Duitse partnerkantoor Graf von Westphalen en hebben ze uitgebreid de mogelijkheid gekregen om informeel kennis te maken met de advocaten van Van Benthem & Keulen. In 2017 bezochten we tijdens de Meesterdagen Mills & Reeve in Cambridge.