×
Home  »  Werken bij

Een toekomst bij Van Benthem & Keulen

Werken bij Van Benthem & Keulen? Dat betekent werken in een omgeving waarin de cliënt centraal staat, je op topniveau werkt en waar veel aandacht is voor ontwikkeling, goede persoonlijke verhoudingen en samenwerking. Bij Van Benthem & Keulen werk je aan uitdagende zaken. Daarbij lever je samen met jouw collega’s topkwaliteit op de Van Benthem & Keulen manier: juridische expertise op maat, vertaald naar praktische en innovatieve oplossingen voor onze cliënten. 

Iedere juridische professional bij Van Benthem & Keulen neemt deel aan een met zorg ontwikkeld en permanent opleidingsprogramma. Ons opleidingsprogramma is enerzijds gericht is op vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit vullen wij onder andere in door onze juridische professionals de gelegenheid te bieden om diepgaande juridische specialisatieopleidingen, zoals GROTIUS, te volgen. Anderzijds besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van competenties en vaardigheden, zoals commerciële vaardigheden, onderhandelen,  presenteren, pleiten, mediation en is er volop aandacht voor Legal Tech en andere marktontwikkelingen.

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om je te ontwikkelen, wij zorgen ook voor een goede, fijne en gezonde werkomgeving. Onze mensen vormen een hechte groep en werken prettig samen. Bovendien is er volop gelegenheid voor sociale en sportieve activiteiten die maken dat de onderlinge banden hecht worden gesmeed. Wij werken samen om het beste in elkaar boven te halen!

Topkwaliteit, een uitstekende opleiding en een prettige open cultuur kenmerken het werken bij Van Benthem & Keulen. Denk jij dat zo’n omgeving ook jou laat schitteren? Dan ligt jouw toekomst misschien bij Van Benthem & Keulen.

Van Benthem & Keulen gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Bij de verwerking van persoonsgegevens voor zowel sollicitaties als studentenactiviteiten hanteren wij een privacy statement. Wil je meer informatie hierover? Klik dan hier.