Werken bij

Als advocaat, notaris of secretaresse werk je bij een ambitieus kantoor. Waarin we ons onderscheiden, is dat we juridische en notariële dienstverlening op topniveau toegankelijk maken, begrijpelijk werken en ter zake zijn. Met altijd een glashelder start- en eindpunt: de belangen van onze cliënten en hoe we die het beste kunnen behartigen.

Mentaliteit
Wat werken bij en met Van Benthem & Keulen verder typeert, is onze mentaliteit, die zich laat samenvatten in drie trefwoorden: ambitieus, pro-actief en sociaal vaardig. Daar voegen we overigens ook altijd een goed gevoel voor humor aan toe.  

Werkterrein
Je werkt bij ons voor grote en middelgrote bedrijven, overheden en instellingen. Daarbij bestrijken we zo'n beetje alle denkbare praktijkgebieden. Particulieren zijn wij van dienst op het gebied van familie- & erfrecht. Dat maakt ons zowel breed als specialistisch en brengt je in contact met alle facetten van juridische dienstverlening.

Wij werken in gespecialiseerde praktijkgroepen, waardoor we een hoog kwalitatief niveau halen.

Sfeer
Er werken bij ons nu zo'n 130 mensen. Dat maakt professioneel werken mogelijk, zonder dat de informele en persoonlijke sfeer in het gedrang komt.

Opleiding
Als advocaat-stagiaire krijg je bij ons een gedegen opleiding. Naast juridische aspecten besteden we in jouw opleiding ook veel aandacht aan het ontwikkelen van specifieke vaardigheden, zoals adviesvaardigheden, presentatietechnieken en relatiebeheer.

Een patroon en mentor begeleiden je. Zij zorgen voor ondersteuning en met vragen kun je bij hen terecht. Je krijgt de kans om snel zelfstandig zaken te doen en je krijgt alle ruimte om jouw initiatieven en ideeën in te brengen.

Ook als advocaat-medewerker blijf je je ontwikkelen. Iedere advocaat-medewerker krijgt bij ons een op maat gemaakt opleidingsprogramma.

Onze advocaten:

• handelen altijd vanuit het belang van de cliënt
• streven voortdurend de hoogste juridische kwaliteit na
• zijn ambitieus en vertalen dat in initiatieven en ideeën
• participeren actief in onze sociale activiteiten

Sluiten jouw en onze ideeën op elkaar aan? Dan is je (open) sollicitatie welkom. Je vindt hier ons sollicitatieformulier.