×
Home  »  Werken bij

Een toekomst bij Van Benthem & Keulen

Werken bij Van Benthem & Keulen? Dat betekent werken in een omgeving waarin de cliënt centraal staat en waarin veel wordt gevraagd van jouw juridische capaciteiten. Je werkt, vaak in teamverband, aan uitdagende zaken. Daarbij lever je samen met jouw collega’s topkwaliteit op de Van Benthem & Keulen manier: juridische expertise op maat, vertaald naar praktische en innovatieve oplossingen voor de cliënt. 

Iedere juridische professional bij Van Benthem & Keulen neemt deel aan een met zorg ontwikkeld en permanent opleidingsprogramma, bestaande uit hoogwaardige trainingen en workshops. Bovendien bieden wij al onze juridische professionals de gelegenheid om een diepgaande juridische specialisatieopleiding, zoals GROTIUS, te volgen. Maar de moderne advocaat moet veel meer kunnen dan het juridische alleen. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van jouw competenties en vaardigheden, zoals pleiten, onderhandelen en presenteren en is er volop aandacht voor Legal Tech, commerciële vaardigheden en mediation.

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om je te ontwikkelen, maar zorgen ook voor een fijne werkomgeving. Onze mensen vormen een hechte groep en werken prettig samen. Bovendien is er volop gelegenheid voor sociale en sportieve activiteiten die maken dat de onderlinge banden hecht worden gesmeed. Wij werken samen om het beste in elkaar boven te halen.

Topkwaliteit, een uitstekende opleiding en een prettige open cultuur kenmerken het werken bij Van Benthem & Keulen. Denk jij dat zo’n omgeving ook jou laat schitteren? Dan ligt jouw toekomst misschien bij Van Benthem & Keulen.