VBK vanDienst

Nascholing

Uw kennis bijspijkeren of verdiepen? Structureel op de hoogte gehouden worden van de laatste jurisprudentie? Binnen het serviceconcept vanDienst biedt Van Benthem & Keulen u de mogelijkheid om permanente nascholing te volgen.

In het voor- en najaar organiseren wij een IURA ACTUA cyclus voor bedrijfsjuristen. Per cyclus kunt u kiezen uit acht verschillende modules waarin wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en jurisprudentie binnen een specifiek rechtsgebied. U kunt zich hier inschrijven voor de IURA ACTUA bijeenkomsten die voor u interessant zijn.

Daarnaast organiseren wij structureel de Masterclass Arbeidsrecht voor HR-directeuren en HR-managers, waardoor u twee keer per jaar volledig wordt bijgesproken over de relevante ontwikkelingen op het snijvlak tussen HR en arbeidsrecht.

Wit u meer weten over onze nascholingen? Dan kunt u contact opnemen met ons informatienummer van vanDienst. Bent u benieuwd wanneer de nascholingen plaatsvinden? Wij verwijzen u graag naar onze eventspagina voor een up to date overzicht van events en nascholingen.

Contact vanDienst

vanDienst is kosteloos beschikbaar voor ondernemingen, instellingen en overheden. De vanDienst helpdesk is bereikbaar via +31 30 25 95 678.