E-book De Omgevingswet; De belangrijkste veranderingen in de praktijk

 

Per 1 januari 2024 is de Omgevingswet in werking getreden. Sinds oktober 2021 hebben wij afgeteld naar dit moment met de blogreeks 'Aftellen naar de Omgevingswet'. In meer dan 60 blogs hebben wij de 12 thema's uit de Omgevingswet besproken en zijn de belangrijkste wijzigingen en aandachtspunten uitgelicht. Onze blogs hebben wij voor u gebundeld in een e-book. Het e-book dat bestaat uit 2 delen:

  • Deel 1: Ruimtelijke ordening & Milieu
  • Deel 2: Grondeigendom & Kostenverhaal

Het e-book kunt u via onderstaande button downloaden.

Wij hopen u hiermee een mooi naslagwerk te bieden met praktische adviezen voor het werken met de Omgevingswet. Mocht uw vraag in het e-book niet beantwoord worden, dan kunt u ons altijd contact opnemen met een van onze specialisten Omgevingsrecht die u hieronder vindt.

Download het e-book

Het boek 'De Omgevingswet, de belangrijkste veranderingen in de praktijk' is, ter aanvulling op het e-book, ook beschikbaar als audioboek. In 12 afleveringen wordt u uitgebreid ge├»nformeerd over alle veranderingen. U kunt de afleveringen heel eenvoudig beluisteren terwijl u op de bank zit, onderweg of aan het sporten bent via deze pagina (Google Chrome), Spotify, Apple Podcasts of uw favoriete podcast app. 

Beluister het audioboek