Willemijn Oudenaarden Advocaat Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht VBK
Willemijn Oudenaarden Advocaat Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht VBK
Willemijn Oudenaarden
Advocaat Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht

Willemijn Oudenaarden

Advocaat Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht

Willemijn Oudenaarden is sinds 2007 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroepen Aanbestedingsrecht en Bestuursrecht. Willemijn is gespecialiseerd in aanbestedingsrecht, subsidie, bekostiging en algemeen bestuursrecht.

Wat Willemijn onderscheidt als advocaat is dat zij samen met haar cliënt zoekt naar de beste oplossing, met oog voor relaties en zonder ‘het juridische’ als doel op zich te zien.

Willemijn levert graag een bijdrage aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van haar relaties. Zij treedt regelmatig op als spreker bij de iura actua aanbestedingsrecht en de iura actua overheid en geeft regelmatig inhouse workshops op locatie.

Specialismen

  • Aanbestedingsrecht
  • Onderwijsrecht en onderwijs gerelateerde zaken
  • Subsidie en bekostiging
  • Algemeen bestuursrecht
  • Wet openbaarheid van bestuur (WOB)

Meer over Willemijn Oudenaarden

Willemijn heeft in 2007 haar studie rechten aan de Universiteit Utrecht cum laude afgerond. In 2014 heeft Willemijn de GROTIUS specialisatieopleiding Nederlands en Europees Aanbestedingsrecht cum laude afgerond.

Willemijn is lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht (NVvA), de Vereniging voor Onderwijsrecht (VvO) en is als annotator verbonden aan het tijdschrift JAAN.