×

Sabina Kloppers

Advocaat
Home  »  Specialisten  »  Sabina Kloppers

Advocaat

Sabina Kloppers is sinds mei 2017 als advocaat werkzaam bij Van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Information Technology. Sabina is gespecialiseerd in IT, privacy en telecommunicatie.

Sabina heeft in de zomer van 2016 de masters Civiel Recht aan de Universiteit Leiden en Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond.

Sabina heeft enige tijd gestudeerd aan de Monash University te Melbourne. Daarnaast is Sabina werkzaam geweest als student-assistent bij het eLaw-Centrum voor Recht en Digitale technologie aan de Universiteit Leiden.

Werkzaamheden

Sabina adviseert cliënten binnen de volgende deelgebieden:

  • Privacy compliance en governance
  • Telecommunicatie in de breedste zin van het woord en meer specifiek inzake bezwaar- en beroepsprocedures bij de Autoriteit Consument & Markt en het agentschap Telecom
  • IT-contracten en algemene voorwaarden
Sectorteam: Onderwijs

Recente dienstverlening Information Technology

  • Het adviseren van Europese exploitanten van hogesnelheidslijnen over een complex systeemintegratie-project met een automatiseerder
  • De aanbesteding van technische installaties van de Betuwe Lijn. Het project betreft levering van systemen en installaties voor een nieuw tracé.  Het project omvat aanbestedingsrecht, opstellen en onderhandelen van een consortium overeenkomst en het contract met ProRail.