Remi van Mansfeld Advocaat Information Technology VBK
Remi van Mansfeld Advocaat Information Technology VBK
Remi van Mansfeld
Advocaat Information Technology en Privacy

Remi van Mansfeld

Advocaat Information Technology en Privacy

Remi van Mansfeld is sinds mei 2018 als advocaat werkzaam bij van Benthem & Keulen in de praktijkgroep Information Technology. Remi is gespecialiseerd in ICT, Privacy en Intellectueel Eigendom.

Wat Remi onderscheidt als advocaat is dat hij zijn cliënten graag helpt door middel van praktische adviezen, waarbij de identiteit van de cliënt centraal blijft staan. Remi is al van jongs af aan geïnteresseerd in informatietechnologie. Zijn kennis en interesse maken hem iemand die zich niet alleen richt op het juridische probleem van de cliënt, maar ook iemand die de context en identiteit van cliënt voor ogen houdt. Dat vindt Remi cruciaal om partijen goed van dienst te kunnen zijn.

Specialismen

  • Het verwerken van persoonsgegevens, doorgifte van persoonsgegevens buiten Europa en Cloud computing
  • Verwerkersovereenkomsten en privacy statements
  • IT-contracten en algemene voorwaarden

Meer over Remi van Mansfeld

Remi heeft in 2016 de Master Internet, Intellectueel Eigendom & ICT aan de Vrije Universiteit met goed gevolg afgerond. Na zijn afstuderen heeft Remi bij verschillende advocatenkantoren in Amsterdam stages gelopen en ervaring opgedaan op het gebied van Internetrecht en ICT. Remi was tijdelijk werkzaam bij een blockchain startup.